duminică, 8 februarie 2015

Tinto del Pais

       Astăzi trecem în revisă ceea ce ar trebuii să fie un power-horse, Tempranillo-Ribera del Duero. Producătorul fiind unul mic Bodega Alto Miraltares numește arhaic acest soi, Tinto del Pais. Volum alcool 15%, baricare puțin peste 6 luni.
       Alto Mir Altares 2011 vine cu un nas ce abundă în sirop de coacăze, budincă de vanilie, însă are și un scent ciudat, sulfuros și puțină acetonă ce nu persistă prea mult. Corp mediu, cu taninuri agresive, gust puternic de cafea și cacao, final foarte piperat, tanic-uscat și lung.
        La nivel gustativ se simte ușor dezechilibrat nivelul de Glicerol, în loc să susțină taninurile verzi și aciditatea, parcă ar alerga pe o bandă solitară. Ca și nivel de preț se situează undeva în jurul a 5 euro.

5 stele din 7, motiv pentru care și review-ul este mai sărac.

Un comentariu:

 1. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
  Ea este competentă în următoarele vrăji:
  * vrăji de dragoste
  * vrăji de căsătorie
  * vrăji de bani
  * vrăji de frumusețe
  * Vrăji de noroc
  * Vrăji de atracție sexuală
  * Vrăji de vindecare a SIDA
  * Vrăji de loterie
  * Blestemele elimină imediat vrăjile
  * Vrăji de protecție
  * Vrăji de loterie
  * Vrăji norocoase
  * Vraja de fertilitate
  * Inel de telekineză 💍
  E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
  Whatsapp +2349074881619

  RăspundețiȘtergere