miercuri, 23 iunie 2010

Solera 1847 Oloroso Dulce - Gonzalez Byass

Nu stiu de ce, dar cu aceasta butelie a fost "dragoste la prima vedere". Poate pentru ca mi-a traznit in amintire, Un veac de singuratate a lui Gabriel Garcia Marquez. Aceasta licoare isi face toti banii.
La indicatia producatorului, am adaugat in pahar si cateva "mingi de gheata". Astfel dansul acestei bauturi ( ma feresc sa-l numesc vin, din pricina procedeului de creatie ) este elegant purtand o culoare cafenie deschisa, abisala. Ei da, buchetul este ametitor cu arome de nuci verzi, cafea, cacao, si coaja de portocala. In gura nu se comporta mai prejos, este delicios. Iti imbratiseaza limba si o provoaca la un vis culinar cu nunate de vanilie, cafea, nuci verzi, zahar ars.
Postgustul este lung, dulceag, dry cu putin prea mult lemn. Cei 18% Alcool, te fura, sunt foarte bine ascunsi.

3 comentarii:

 1. Fac lucruri vune baietii astia. Si comparativ cu altii la un pret destul de mic.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere