luni, 16 iunie 2014

ValDeAurum

        Ma găsesc din nou nevoit să scriu, dorința de a vă împărtăși, pe cât posibil prin intermediul cuvintelor, minunăția acestui vin spaniol absolut nebun, ma consumă cu necruțare. E vorba de un vin din Ribera del Guadiana, cosecha 2004, crianza. În 2010, l-am primit în urma unui parteneriat al liceului unde am profesat ca elev, cu o alta școală omoloagă din zona respectivă.
      Vinul e o ediție limitata de 6000 de sticle și e un VIN euforic nestăvilit, un armăsar pur-sânge. Cu greutate degust din el, fiindcă taninurile și aciditate sunt încă la cote înalte, iar împreună cu buchetul de învechire, formează un trio cu o durabilitate substanțială.
       Derularea aromatică la nivel de buchet, este cu adevărat nerușinată începe cu note puternice, de piele, tutun, zmeură și prosciutto apoi ca și cum deja nu ar fi fost de ajuns, trece la arome de coajă de castravete, pepene galben, bomboane cu mentă, scorțișoară, piper negru și ciuperci. E un spectacol, credeți-mă pe cuvânt.
      Gura îți este cucerită la propriu de acest vin invadator, nu are nici o armă să-i reziste. Aproape instant, taninurile cuceresc toată cavitate bucală și nu dau nici un semn cum că vor să plece. Aromele coboară ușor, ca pe un derdeluș pe toată limba și te direcționează ba înspre, pomodori secchi, biftec tartar, tarhon, piper, vanilie și alte surprize care sunt doar la nivel de senzații.
      Dacă aș mai avea, v-aș da la toți câte o sticlă din acest vin, pentru mine a reprezentat, că e cam gata, o bucurie veritabilă. Sper doar să pot să creez și eu un vin măcar pe jumătate atât de bun, pe cât e acesta.
      V-am pupat.

      6 stele și jumătate din 7.

Un comentariu:

 1. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
  Ea este competentă în următoarele vrăji:
  * vrăji de dragoste
  * vrăji de căsătorie
  * vrăji de bani
  * vrăji de frumusețe
  * Vrăji de noroc
  * Vrăji de atracție sexuală
  * Vrăji de vindecare a SIDA
  * Vrăji de loterie
  * Blestemele elimină imediat vrăjile
  * Vrăji de protecție
  * Vrăji de loterie
  * Vrăji norocoase
  * Vraja de fertilitate
  * Inel de telekineză 💍
  E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
  Whatsapp +2349074881619

  RăspundețiȘtergere