marți, 9 decembrie 2014

Mimi cea frumoasă

       Mimi Roșu de Bulboaca 2011(undisclosed wine varieties), e un vin cât se poate de inteligent, realizat cu o finețe deosebită de către vecini noștri dragi basarabeni.
       De câțiva ani încoace, tot încerc să mă conving că RM a înțeles ce înseamnă vinul roșu ușor de băut, complex, elegant, dar cu mult vino-încoa. Un vin care să ceară după fiecare gură, o altă gură. Evident, pentru asta ai nevoie de o textură bogată, o aciditate suficientă, un fruct bogat și ușor, dar cel mai important de un post-gust prietenos și plin, cu note catifelate și dulci.
       Până astăzi, dacă cumva se făcea să găsesc un vin armonios olfactivo-gustativ, amăreala din post-gust termina toată idila într-o amorțeală seacă și anesteziantă.
       La Mimi acasă ˝cuptorul vinului˝ coace o licoare ce abundă în taninuri dulci și elegante. Sincer până la acest Goodwine, nu am mai auzit de ei, am găsit pagina lor de facebook, să vă clătiți ușor ochii.
       Organoleptic, vinul se tolănește în pahar în nuanțe sângerii-deschise, apoi etalează o paletă aromatică finuță, curată, ce așează rând pe rând, cireșe pârguite, fum dulce, rom și violete.
       Coborând sub brâu, la partea cu adevărat emoționantă, se preling ușor senzații și artificii cărnoase, vegetale, de piper verde dar și vanilie respectiv magiun de prune. Finish-ul e vibrant și încântă printr-o fructuozitate proaspătă, fapt ce mă duce cu gândul fie la un vin mai tânăr, fie la un Margaux(Chateau Marquis de Terme).
       Ar merge de minune cu o mămăliguță cu smântână de bivoliță și sote de ciuperci cu vită.

6 stele din 7

Un comentariu:

 1. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
  Ea este competentă în următoarele vrăji:
  * vrăji de dragoste
  * vrăji de căsătorie
  * vrăji de bani
  * vrăji de frumusețe
  * Vrăji de noroc
  * Vrăji de atracție sexuală
  * Vrăji de vindecare a SIDA
  * Vrăji de loterie
  * Blestemele elimină imediat vrăjile
  * Vrăji de protecție
  * Vrăji de loterie
  * Vrăji norocoase
  * Vraja de fertilitate
  * Inel de telekineză 💍
  E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
  Whatsapp +2349074881619

  RăspundețiȘtergere