sâmbătă, 24 mai 2014

Mediteraneo

       Astăzi avem un  Cabernet Sauvignon originar din sudul Franţei. Influenţa climei mediteranene, îşi spune cuvântul în caracterul general al vinului, atât suculenţa, gustul de fructe negre foarte coapte şi culoarea deosebit de închisă a vinului poartă amprenta locului.
       Bru este un CS simplu, nu ştie ce înseamnă să despici firul în minim 4, îşi poartă aromele de suc de coacaze, violete, mure coapte, piper negru, biftec tartar şi ciocolată într-o simplitate deosebit de reconfortantă intelectual.
       Cu toate , este din 2008 ( organoleptic, nu depistez nici o maturare, învechire, la vase de lemn) culoarea e încă foarte închisă şi vivace, pentru un Vin de pays de 13% volum alcool. Şi având în vedere, că l-am ţinut în cramă din anul 2010, e clar care a fost cursul vieţii lui, fiind născut în 2008.
       Gustativ se regăsesc aromele mai sus menţionate, înfăşurate într-o păturică pufoasă de taninuri. Astringenţa îşi face simţită prezenţa cu precădere în post-gust, pe care nu ai cum să-l neglijezi, e destul de lung(10-13 secunde).
       E un vin simplu, tipic şi decent, uşor de băut şi înţeles. Suculenţa îl recomandă cu succes la pizza şi preparate pe bază de ciuperci.

5 stele şi jumătate din 7

Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere