tag:blogger.com,1999:blog-4999006107231350317.post8730725795031992326..comments2023-09-23T04:03:59.477+03:00Comments on Trup, suflet, si...vin.: Lacerta: EvolutionDarius Priponhttp://www.blogger.com/profile/06667920796338513988noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4999006107231350317.post-40107722517187493372013-04-13T14:56:14.930+03:002013-04-13T14:56:14.930+03:00Marketing 101:
http://www.provin.ro/2012/11/19/an...Marketing 101:<br /><br />http://www.provin.ro/2012/11/19/ancheta-clef-du-vin-ce-este-si-mai-ales-ce-nu-estesi-de-ce-nu-este/<br /><br />In alia ordine de idei Bogdan Todor e unul din somelierii ok de la noi. <br /><br />Rose ala tot ireal de scump este? Prin OMV-uri se mai gaseste inca varianta veche pe la vreo 70 si ceva de lei. Adica pret de Cru din Provence..Danhttp://www.provin.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4999006107231350317.post-51330906705279108342013-04-09T00:24:57.788+03:002013-04-09T00:24:57.788+03:00Iti dau dreptate Ciprian, nimic nu poate inlocuii ...Iti dau dreptate Ciprian, nimic nu poate inlocuii maturatul natural al vinului, in toata complexitatea sa! Multumesc de vizita.Darius Priponhttps://www.blogger.com/profile/06667920796338513988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4999006107231350317.post-29092316877577531072013-04-08T02:55:09.720+03:002013-04-08T02:55:09.720+03:00Nu spun ca nu are o baza stiintifica, doar ca &quo...Nu spun ca nu are o baza stiintifica, doar ca "stiinta" nu poate reproduce exact cum va arata un vin peste nu stiu cati ani. De aceea mi se pare o gaselnita 100% de marketing, fara nici o baza in realitatea vinului si mai ales a invechirii naturale a acestuia. Doar cei care n-au baut un vin matur invechit la sticla, pot pune vreo baza cat de mica in acest gadget. E ca si cum ai crede in globul de cristal care-ti arata viitorulCiprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4999006107231350317.post-83110003186113865662013-04-08T02:11:41.664+03:002013-04-08T02:11:41.664+03:00Asa, asta era denumirea, mi-a scapat. In cazul de ...Asa, asta era denumirea, mi-a scapat. In cazul de fata, a fost doar asa de bunul nostru divertisement, inainte de ora inchiderii si a fost chiar interesant. Recunosc ca ma aflam sub influenta maleficului Blaufrankisch, deci o mare doza de subiectivitate trebuie luata in calcul. E un instruemnt pe care il cunosc, prea putin, dar despre care se spune ca are o oarecare baza stiintifica(wikipedia). In orice caz, fata de vinul initial a parut mai rotund, au aparut si note mai pregnante de fum si piele. Poate ma dumiresti cu mai multe despre acest Clef du vin, ti-as fi tare recunoscator. Multumesc CiprianDarius Priponhttps://www.blogger.com/profile/06667920796338513988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4999006107231350317.post-57337656170940065522013-04-08T01:29:23.588+03:002013-04-08T01:29:23.588+03:00N-am sa inteleg niciodata de ce se insista pe aces...N-am sa inteleg niciodata de ce se insista pe acest clef du vin, chiar si ca experiment. Mi se pare cel mai neinspirat bullshit de marketing din lumea vinuluiCiprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.com