tag:blogger.com,1999:blog-4999006107231350317.post4781996710766850167..comments2023-09-23T04:03:59.477+03:00Comments on Trup, suflet, si...vin.: Frica de sine a vinului românesc.Darius Priponhttp://www.blogger.com/profile/06667920796338513988noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4999006107231350317.post-75113826423836308672012-04-17T15:17:28.295+03:002012-04-17T15:17:28.295+03:00Multumesc frumos de sfaturi. Iti impartasesc parer...Multumesc frumos de sfaturi. Iti impartasesc parerile. Pozele sunt vechi, si sticlele care sunt ceruite de mine, le-am trecut printr-un anumit proces menit sa transforme(sau sa potenteze) partial, anumite trasaturi ale vinului. Cele ce au strigat destul de tare au fost auzite :). Multumesc inca odata de vizita. Te mai astept! Doamne ajuta!Darius Priponhttps://www.blogger.com/profile/06667920796338513988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4999006107231350317.post-47213466597444681342012-04-17T10:29:07.063+03:002012-04-17T10:29:07.063+03:00Adevarat a Inviat !
......................
Ma ui...Adevarat a Inviat !<br /><br />......................<br /><br />Ma uitam la pozele cu pivnita si am observat sticlele ceruite; cred ca tu le-ai aplicat ceara la fiecare in parte? pentru un dop de calitate asta e un dezavantaj, la fel si pentru vin; acum depinde si de umiditatea din pivnita, daca e scazuta atunci este ok modul asta de sigilare. Pe de alta parte sunt destule sticle care "striga" sa fie deschise :)) ... trecerea timpului nu le avantajeaza (misiones, prahova valley, etc). Ti-o spun din pataniile personale cu vinurile din pivnita. :)Florinhttps://www.blogger.com/profile/15960949287537375728noreply@blogger.com